Mint minden weboldal, az 576digital.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz.
Menü

Online ügyfélszolgálat - Szolgáltatások - eService24 szervizfutár szolgáltatás

Vedd igénybe szolgáltatásunkat. Amennyiben a terméket nálunk vásároltad, és rendelkezik ezek közül valamelyikkel:
  • Számla, melynek teljesítési dátuma 1 évnél korábbi
  • Gyári érvényesített garanciajegy
  • Saját érvényesített DMH garanciajegy

Így bármikor kérheted garanciális időn belül, hogy a terméket szállítsuk el tőled garanciális ügyintézésre. Arra figyelj, ha gyári jótállási jegyet találsz a rendelt termékben, ahol van magyarországi márkaszerviz feltüntetve lényegesen sok időt spórolhatsz meg a javítással, cserével ha közvetlenül velük veszed fel a kapcsolatot!

Ha a beérkezést követően egyértelműen kiderül, hogy a javítás nem garanciális, abban az esetben jegyzőkönyvet állítunk ki és a javítás várható költségét elküldjük neked. Ilyenkor eldöntheted, hogy kéred vissza a javítandó terméket javítás nélkül, vagy kéred a javítást is.

 

Ilyenkor az eService24 szervizfutár díja 1990 Ft. Amit a futárnál tudsz a visszaszállítás-nál fizetni vagy bankkártyával, vagy készpénzben.

Az eService24 szervizfutár szolgáltatásunkat itt tudod megrendelni (hamarosan)


enlightenedTelefonos ügyfélszolgálat: 06 1 510 0224 - nagy terheltség esetén több időt is igénybe vehet!


Cégadatok:

DM Sales Kft.
1139 Budapest, Váci út 85.
Adószám: HU23116436

 

Tartalomhoz tartozó címkék: online ügyfélszolgálat

Keresés