Mint minden weboldal, az 576digital.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz.
Menü
Itt vagy most: > >

576KByte beta

2019. 02. 27. 20:52:02
Köszönjük, hogy erre az oldalra jöttél a Törzsvásárlói Program az oldal megújítása miatt fejlesztés alatt van még, de ne aggódj, ezt hamarosan megoldjuk. Addig kérlek légy türelmes
2019. 02. 23. 08:17:13

Köszönjük, hogy új weboldalunkra is ellátogattál! Összeszedtük pontokban, hogy a "beta" verzióban mivel lettünk kész és mik azok, amik folyamatban vannak a Béta teszt végéig és milyen fejlesztések várhatóak a Béta után. Azok a fontos tulajdonságok, amiket tudtok használni már az oldalon mind lent láthatóak.

A termékek feltöltése folyamatosan halad, azoknak a kiszolgálása már az új sokkal gyorsabb kiszolgálási tulajdonságokkal és pontosággal működnek.

Hogy mi változott? Az 576KByte életében az online és digitális értékesítés minden időben egy nehezen kezelhető misszió volt. Most a DMHolding-al együttműködve az online értékesítést egy következő szintre emeljük. Fő szempontjaink voltak, hogy a megrendeléseket gyorsan, pontosan, megfelelő tájékoztatás mellett tudjuk kiszolgálni egy gyors és stabilan működő motor segítségével.

Gyertek és próbáljátok ki új oldalunkat, ahol a termékek mellett az online szolgáltatások körét is bővítjük folyamatosan!

A beta tesztet 2019 február 22-én indítottuk és február 28-ig tervezzük futtatni. Ezután a tervekhez képest egy csökkentett funkciótartalmú oldallal indulunk 2019.03.01-től.

A célunk az, hogy az 576KByte amellet, hogy már 28 éve a Gamerek szolgálatában áll, a mai digitális viszonyoknak megfelelően online is elérje a márkától elvárt minőséget. 

Köszönjük, hogy velünk vagy!

 

Keresés